fbpx

VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
Göteborg
SV

SEB och Drivhuset

Säg hej till Pernilla Johnsson som jobbar på/hos vår strategiska partner SEB, som är ansvarig för partnerskap med fokus på hållbart entreprenörskap. Pernilla har jobbat på banken i 17 år, och enligt henne är det bästa med att jobba på SEB att kunna vara med och påverka samhället i en positiv riktning. SEB brinner för är att stötta entreprenörskap. Det samarbetet vi på Drivhuset har tillsammans med SEB, skapar möjligheter att starta upp och utveckla idéer – att ta sitt entreprenörskap till nästa nivå. Ett exempel är programmet Potential, som är en kostnadsfri kurs och utbildning som ska leda till fler vågar satsa på sina idéer och drömmar.

Pernilla Johansson

Drivhuset är en viktig del i SEBs entreprenörstrappan, där vi finns i steg 3, STARTA. Genom satsningar på projekt för social innovation, ökad inkludering och minskat utanförskap använder vi entreprenörskap som ett verktyg för hållbarhet. Entreprenörstrappan tillgodoser blivande entreprenörer ett stärkande nätverk, intressanta partners och ett bra stöd. Läs mer om detta i länken nedan. 

Skulle du vilja vara med i SEBs Next Award som är en hyllning till hållbart entreprenörskap och de som driver de framåt, anmäl dig i via knappen!

Relaterade historier

Se alla historier

For the Creatives!

Testa en ny utbildningsplattform för dig som arbetar inom den kulturella och...

Läs mer

Meet the winners of Njord Nest competition

Meet the winners of the Njord Nest competition. The GEA Carbon Capture...

Läs mer
konstverk

Förstudien är klar!

Entreprenörskap i kreativa och kulturella utbildningar i Västra Götaland Förstudien syftar till...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!