fbpx

VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
Göteborg
SV

Entreprenörsintervju med Victoria Stridh

Utforska resan med Victoria Stridh, entreprenören bakom en enskild verksamhet inom psykosyntesterapi och mindful yoga.

Lär dig av hennes start, ta del av värdefulla tips och få insikter om vilket typ av mindset som kan hjälpa dig nå framgång! 🚀

Hej Victoria, berätta lite om ditt företag!

”Hej! Jag heter Victoria Stridh och jag har en enskild firma som jobbar med samtalsterapi, psykosyntes parterapi, men också onlinekurser”.

Hur startade du ditt företag?

”Jag startade redan 2016, kan man säga, för att då då gick jag till utbildning till samtalsterapeut och vi började ta emot elever klienter som kom till oss och då började jag fakturera via något som hette bolagskraft innan jag vågade ta steget att starta 2021”.

Vad är, enligt dig, det mest positiva med att driva eget?

”Det positiva är att man har en stor frihet att kunna lägga upp sina dagar och sitt arbete som man vill och det är samtidigt naturligtvis ett stort ansvar. Man behöver lägga ner ganska mycket tid, mycket planering och långsiktighet, men det positiva är definitivt friheten”.

Hur kom du först i kontakt med Drivhuset?

”Jag kom i kontakt med dem via Nyföretagarcentrum, där jag gick på vägledningssamtal några gånger, och så lotsades jag vidare hit till Drivhuset och Yesbox”.

Har du några tips till andra entreprenörer som vill starta eget?

”Mitt tips är att ha en ganska långsiktig plan och inte tro att det ska komma igång direkt, vilket det kan göra, men det kanske inte alltid gör det. Så en långsiktig plan är bra, och att informera familjen väldigt tydligt så att man vet att man har stöd från dem, både känslomässigt och ekonomiskt, för i början så kanske det inte går så jättebra som man hade hoppats”.

Hur har Yesbox kunnat hjälpa dig längst vägen?

”Via Yesbox så gick jag en utbildning i att filma, ”Lär dig filma med mobil”, och just den utbildningen blev sedan grunden till min online business, att jag började filma och spela in en massa olika filmer för mina online-kurser”.

Har du en sista hälsning till våra läsare?

”Jag tycker att den som verkligen funderar på att bryta sig loss och att börja starta sin egen firma så vill jag uppmuntra till att tänka långsiktigt och att vara en visionär och samtidigt realist. Känner du verkligen att du har en passion, att det finns någonting som du vill föra ut i världen som du tror skulle kunna hjälpa andra människor, så tveka inte. Det är värre att ångra det man inte gjorde än att backa tillbaka, men ändå ha provat”.

Se hela intervjun här

Besök Victorias hemsida och sociala medier:

Gör som Victoria och vänd dig till oss för vägledning!

Relaterade historier

Se alla historier

Drivhuset rekryterar!

Ansökan för denna tjänst är nu stängd! Att vara agil och kunna...

Läs mer

Entreprenörsintervju med Frida Almqvist

Vi fick möjligheten att föra en givande intervju med Frida Almqvist, skaparen...

Läs mer
Pernilla Johansson

SEB och Drivhuset

Säg hej till Pernilla Johnsson som jobbar på/hos vår strategiska partner SEB,...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!