fbpx

Choose your Drivhus

Gå till Drivhuset Norden
Norden
ENG

Kursen maximerade mina tillgångar

Jeanette Johansson pluggar på Högskolecentrum Bohuslän. Drivhuset-kursen hjälpte henne att våga gå utanför komfortzonen & gav henne verktyg – användbara såväl proffesionellt som privat.

‘Jag mötte Drivhuset genom min utbildning på högskolecentrum Bohuslän, där Drivhuset ansvarade för kursen Digitala Affärer – Affärsmodeller och värdesystem.

Det var en kurs som fick mig att maximera mina tillgångar, våga gå utanför min komfortzon och den ändrade mitt sätt att tänka. Jag finner mig ofta att tänka på kundvärdet, kundvärdet som är så viktigt för att lyckas då det är kunden som sitter på svaret och inte jag. I vår kursbok, Loopa – affärsutveckling för entreprenörer, hittade jag många bra verktyg som jag kommer ha med mig hela mitt fortsatta arbetsliv, men även en sak som jag har med mig på ett personligt plan och som jag även använder för att stärka min dotters självförtroende: Det är att man ska lyfta fram det som är positivt istället för att uppmärksamma misslyckanden.

Jag rekommenderar verkligen alla att gå en utbildning med Drivhuset och lära sig att Loopa, du kommer då att förstå kundvärdet på en helt annan nivå.’

Tack Jeanette Johansson, student vid Högskolecentrum i Bohuslän, för att du delar din berättelse med oss.

Related stories

See all stories

Drivhuset gav mig modet att öppna restaurang

Riccardo Righi flyttade från Italien till Göteborg för tre år sedan. Med...

Läs mer

Nu ser jag Drivhuset som en självklar del av mitt företagande.

Helena Theise är entreprenör och arbetar med design och produkt-utveckling i sann...

Läs mer

Vägledningarna fick mig att våga ta steget till eget

Karin Bergdahl är konstnären som skapar även utanför sin egen canvas. Eller...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!