fbpx

VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
Göteborg
SV

Drivhuset Göteborg

Be the changemaker - because entrepreneurship is everybody's business

När förändringar sker väldigt snabbt, när det inte längre funkar att ”göra som vi alltid har gjort” och när både människor och verksamheter ser hinder och problem för en positiv hållbar utveckling, är entreprenörskap en viktig nyckel. Att kunna skapa hållbara värden för andra oavsett sitt sammanhang är nödvändigt för att vi ska kunna utvecklas och lösa utmaningar oavsett om de uppstår i vår egen vardag, på vår arbetsplats eller i samhället i stort. Därför är det viktigt att vi stort och brett, litet och smått engagerar oss i de förändringar som krävs för att bygga ett bättre samhälle och idag behövs vi alla oavsett var vi kommer ifrån, var vi verkar eller vem du än är för entreprenörskap är en angelägenhet för alla.

Tränar upp entreprenöriella förmågor
Vår uppgift är att träna, utbilda, coacha och supporta människor med konkreta verktyg och våra forskningsbaserade metoder – LOOPA och TOOKIG, så att de kan utveckla, testa och implementera nya idéer som gör skillnad. Världen blir allt mer komplex, utveckling går blixtsnabbt och det som vi uppfattar som sant idag ser annorlunda ut imorgon.

Engagerar tusentals människor årligen
Drivhuset i Göteborg har en mycket bred verksamhet som engagerar tusentals människor på olika sätt varje år. Vi stöttar såväl människor individuellt med deras idéutveckling genom personliga möten, som leder grupper i entreprenörsprogram, utbildningsinsatser och innovationslabb för utbildningsaktörer på olika nivåer, offentliga aktörer och i näringslivet.

Det vi investerar i andra människors utveckling får vi tillbaka i deras engagemang, kreativitet och vilja att förbättra. De gör skillnad för oss, för andra och för världen. Det kallar vi en hållbar affärsmodell.

Häng med du också på #BeTheChangemaker

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!