fbpx

VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
Göteborg
SV

Boka vägledning


Kostnadsfritt och konfidentiellt. Alltid.
Boka första gången här Logga in för dig som redan är registrerad

Har du en affärsidé du vill utveckla? Är du redan på väg med ditt eget företag?

Grattis, du har redan påbörjat din resa mot framgång! Nu är det dags att ta nästa steg och boka en kostnadsfri och helt förutsättningslös vägledning med oss.


Vi är en samlad grupp av experter som brinner för att stödja dig och din affärsidé. Oavsett var du befinner dig i din entreprenörsresa, har vi den kunskap och kompetens som behövs för att guida dig framåt.

Om du har specifika utmaningar eller funderingar inom ett särskilt område just nu, rekommenderar vi starkt att du bokar en vägledningssession med den av våra experter som besitter extra djupgående kunskap inom det aktuella området. Vi är här för att skräddarsy stödet efter dina behov och se till att du får den bästa möjliga vägledningen för att nå dina affärsmål. Tillsammans tar vi din affärsidé till nya höjder!

Gruppbild Drivhuset Göteborg

Våra specialistkunskaper

Gustaf Arfors – Affärsidéer, försäljning, kundnytta / Ekonomi, bokföring

Anette Fogelqvist – Företags-registrering, text & storytelling, projektledning, självledarskap, agila metoder & ledarskap. ISO-certifierad inom innovationshantering.

Andreas Ben Salem – Ekonomi & Bokslut

Sara Hult – Strategisk marknadsföring, mässor & event, projektledning, agilt ledarskap & agila metoder. ISO-certifierad inom innovationshantering.

Olle Balheden – Destinations- och fastighetsutveckling

Spike Marchant – Projektledning & event

Mariah Ben Salem Dynehäll – Affärsutveckling, agilt ledarskap & agila metoder. ISO-certifierad inom innovationshantering.

Amanda PeekerMammaledig

Victoria Lines Tjänstledig

Våra vägledningstider visas nästan alltid som digitala men hör av dig direkt till personen du bokar med, via e-mail eller telefon, om du hellre vill ha en fysisk vägledning på plats i Gamlestaden!

Är din önskade rådgivare inte tillgänglig i vårat bokningssystem? Du kan alltid kontakta våra rådgivare direkt via e-post eller telefon.


Framgångsrikt entreprenörskap
Varje år genomför Drivhuset i Norden över 4 000 vägledningar, vilket leder till över 1 000 nya företag. 85 procent av dem som startar med hjälp av Drivhuset har kvar sitt företag efter 3 år. Det kallar vi livskraftigt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!