fbpx

VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
Göteborg
SV

Drivhuset rekryterar!

Drivhuset Göteborg söker nu en entusiastisk och mångsidig ny kollega som har förmågan att inspirera, utbilda och leda både grupper och individer genom olika typer av lärprocesser, främst inom marknadsföring, försäljning och affärsutveckling. Om du dessutom vill utveckla, strukturera och arbeta i internationella samverkansprojekt inom entreprenörskap och innovation, tror vi att du verkligen kommer gilla att arbeta med oss!

Gruppbild Drivhuset Göteborg

Att vara agil och kunna anpassa sig till förändringar är vår vardag, och vi ser en positiv inställning och förmågan att hitta lösningar, som avgörande för att både trivas och utvecklas i denna roll. Samtidigt är resurseffektivitet oerhört viktigt för oss då vi alltid vill leverera i tid och med hög kvalitet, därför är förmågan att planera en nyckel till framgång i vårt team och vi letar efter någon som kan utvecklas tillsammans med oss i denna mix av spännande arbetsuppgifter.

Som en del av vårt engagerade team kommer du att kastas in i en mångfald av uppdrag, projekt och uppgifter, som tex:

  • Föreläsa/undervisa inom främst digital marknadsföring, försäljning och affärsutveckling, både genom workshops och individuell handledning. Här ingår att ta ett helhetsansvar för att både skapa, utveckla och genomföra kurser genom att skapa kursinnehåll utifrån kursplaner, genomföra lektioner fysiskt/digitalt och sedan utvärdera och följa upp slutresultatet.
  • Projektmedarbetare med ansvar för projektstyrning i internationella samverkansprojekt med deltagande i både genomförande och uppföljning, med fokus på att utveckla administration och koordinering av och i projekten.
  • Stötta entreprenörer i alla faser av deras utveckling genom att hålla individuella vägledningar samt diverse utbildningar vid behov.
  • Aktivt deltagande i att hitta, driva och utveckla olika projekt och initiativ både inom regionen och internt hos oss på Drivhuset.

Vi söker dig med:

  • Uppdaterad kunskap och erfarenhet inom digital marknadsföring, försäljning och affärsutveckling, med förmåga att inspirera, undervisa och vägleda andra inom dessa områden. 
  • Erfarenhet och intresse av projektarbete samt förmågan att både utveckla och koordinera styrning av olika projekt genom att vara mycket strukturerad och noggrann. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av arbete i EU-finansierade projekt men inget krav.
  • Mod, flexibilitet och att kunna trivas utanför din komfortzon, att hela tiden vara lösningsfokuserad är viktigt hos oss.
  • En positiv inställning och en vilja att hitta kreativa lösningar när det ibland kan kännas otydligt gällande både kontext och slutresultat – en god förmåga att hantera hög osäkerhet helt enkelt.
  • God kommunikationsförmåga på både svenska och engelska, i tal och skrift.


Hos oss får du:

  • En stimulerande och varierande arbetsmiljö där du får utveckla dina färdigheter samtidigt som du bidrar till att främja entreprenörskap och innovation – du får helt enkelt göra skillnad på riktigt! 
  • Arbeta sida vid sida med ett passionerat och erfaret team, dedikerade till att stödja och inspirera både varandra i teamet och människor vi möter till framgång. Hos oss är ingenting omöjligt, vi tycker att det är tråkigt att säga nej och tempot är högt.
  • En arbetsplats där lärande är ett nyckelord. Vi lär av våra misstag och några av de metoder vi utvecklat (tillsammans med forskare på både Chalmers och Göteborgs Universitet) har uppkommit från just lärandet av mindre lyckade projekt och uppdrag – hos oss är detta en självklarhet!

Är du redo för denna spännande och givande utmaning? Skicka då din ansökan, inklusive CV och personligt brev, till sara.hult@drivhuset.se senast den 17 maj.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid i sex månader, med start i början av augusti, och med stor möjlighet till förlängning för rätt person. 

Drivhuset Göteborg är en icke vinstdrivande organisation och är en del av Drivhuset Norden som arbetar för att främja hållbar utveckling genom entreprenörskap i hela Norden. Hos oss blir du en del av ett nätverk av passionerade individer som brinner för att göra skillnad.

Relaterade historier

Se alla historier

Entreprenörsintervju med Frida Almqvist

Vi fick möjligheten att föra en givande intervju med Frida Almqvist, skaparen...

Läs mer

Entreprenörsintervju med Victoria Stridh

Utforska resan med Victoria Stridh, entreprenören bakom en enskild verksamhet inom psykosyntesterapi...

Läs mer
Pernilla Johansson

SEB och Drivhuset

Säg hej till Pernilla Johnsson som jobbar på/hos vår strategiska partner SEB,...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!